#1

new balance danmark

in Here is your first Forum Thu Jan 10, 2019 4:04 pm
by RupertLeonard • 4 Posts

ÿþNy Balance MT580PU Fluro Croc Mar 23, 2010 new balance 991 Ny Balance ser ud til at altid involvere deres MT580 silhuet i deres samarbejde med andre virksomheder og specialdesigner, og de viste billeder hjælper med at bevise vores point. Parret, der er vist her, er blevet kaldt Fluro Crocs og har flere nuancer og materialer langs den øvre del, hvoraf ingen skiller sig ud over de lyse grønne accenter, der ses på indersiden af tungen, kraven og området omkring logoet. Hvidt læder og grå ruskind også nyd skoene øverst, hvilket giver et rigtig flot udseende. Fremhævning af designet er 3M og krokodilleudskrivning, hvilket ville hjælpe med at forklare skoens kaldenavn. Kig efter dem på udvalgte konti.

Ny Balance MTG580 GORE-TEX B-3 ³ 17 mar 2010 Vi så en version af New Balance MTG580 Gore-Tex i sidste uge i en rip-stop nylon / læder makeup. I denne uge får vi en ny forhåndsvisning af New Balance MTG580 Gore-Tex, men denne gang inspireret af B3-jakken. Fæstet med en ubehagelig læderoverflade føles sneaker næsten som monoton på grund af den mørkebrune new balance 247 dame blandet med det svarte mesh. Ligesom den tidligere model er foringen orangefarvet, men dette par har en uldforing på indersiden af tungen. Kig efter disse at ramme hos udvalgte forhandlere i sensommeren / tidlig efterår.

Militær inspirerede sko er ikke overraskende overhovedet. Der har altid været noget fashionabelt om regeringen udstedt mode. Well New Balance tog en new balance sko dame stab i inspiration med deres nye MTG580 s. Skoene er lavet i militært grønt læder og ripstop nylon. Den eneste pause fra den dystre farve er jægerorange inde. Den mest interessante tag fra militærkulturen er velcro applique N på sidepanelet, der kommer i to farver. Disse bør komme til udvalgte forhandlere snart. Ny Balance WRC574 Surf Multi 25 februar 2010 Ny Balance har skabt et unikt par WRC574, som de har kaldt Surf Multi. Skoene har et flerfarvet design bestående af læder, mesh og nubuck. Den pulserende farveway fanger helt klart din opmærksomhed, og indeholder rød, hvid, gul og flere nuancer af blå. Hvis du kommer ind i disse, kan du hente et par nu via atmosfæren.

Leder du new balance 990 dame efter det specielle par sko i årets 4 juli fest? God Ny Balance kan have dig dækket tidligt. Denne uber patriotiske New Balance 996 blev ikke kun lavet i USA, men den bærer også nationerne til en ekstra injektion af stolthed. Øverdelen består hovedsagelig af marine suede og mesh og den rød / hvide kommer ind på trimmen. Fra hæl til logo skitserer disse ser godt ud og har også den fantastiske, nødvendige 3M trimning. Selvfølgelig, hvis du søger at klippe disse til dine halvtredsfirmaer, skal du holde dem på is i et stykke tid, men det kan være meget værd det.

Ny Balance 574 DDC USA 10 februar 2010 Tilgængelig nu hos Mita, New Balance har lige udgivet en ny farvevej til 574-modellen. De nye blå og sorte farveveje bruger nogle interessante materialer til den øverste til at skabe en meget unik sko. Fistepifen bruger blå ruskind som basismatrial, men læder er tilføjet på hælfligen og på ydersiden af N-logoet. Selve logoet består af en brun snakeskin, der også optager den øverste blonder øjen og omkring ankelen. Tåboksen og den resterende del af ankelkraven er en tonetblå og accent den laksfarvede foring og hælfligenhætte meget godt. Overdelene sidder på en hvid mellemsål, der igen sidder på en sort ydersål. Det andet par er mindre prangende og bruger forskellige materialer af sort for at tilføje variation til skoen. Mens hovedparten af skoen er læder, fremstår både suede og mesh stykker. Som en smule accent er The New Balance Brading new balance danmark på hælfligen og hælfligenhætten klar i brunfarvet og sidder over den hvide mellemsål og den svarte ydersål.

Ny Balance 525 Mardi Gras 9 feb 2010 Her har vi New Balance Mardi Gras Pack, der består af to farveveje i New Balance 525 silhuet. Selve skoen er ret lys og behagelig, begge er funktioner, som fanatikere elsker. De første sportsgrene er en overvejende sort farvelægning sammen med lyserøde og grønne accenter samt hints om laklæder i nærheden af kraven. Den anden sport en overvejende hvid læder øvre, sammen med pink og guld accenter. De er nu tilgængelige på udvalgte konti.

Scroll up


Visitors
0 Members and 3 Guests are online.

We welcome our newest member: Hobart Yerkes
Board Statistics
The forum has 4139 topics and 4181 posts.