#1

adidas tubular shadow

in Here is your first Forum Tue May 15, 2018 4:38 pm
by Phoebe Felton • 3 Posts

Dette mønster adidas nmd blev valgt af Pharrell Williams selv under en tur til Paris 'historiske stofdistrikt, Marché Saint Pierre.Retailing for $ 220, kan du købe dette standout-par hos udvalgte adidas-forhandlere, der starter 10. december, og flere lagerhandlere følger den 14. december. slank og stilfuld adidas EQT Support ADV lukker ud 2016 med et brag, da vi kigger på to nye farvelægninger af den retro-inspirerede silhuet. Efter nogle få imponerende udgivelser i år vender livsstilløberen tilbage med en ny Core Black / Light Teal option og en klar Granit / Team Orange.

En bemærkelsesværdig detalje er placeret på tungen, der viser CNY branding, som et nøgle til dets respektive tema. Endelig er der en skarp hvidstødsål enhed og sort ydersål hætter ud af designet. En officiel udgivelsesdato er endnu ikke blevet annonceret, selvom det foreslås at debutere hos adidas-forhandlere den 28. januar 2017, det kinesiske nytårsdag. adidas sko Det føles som om hver uge adidas rammer os med nye NMD'er, hvad enten det er den originale NMD, den nye NMD R2, der netop debuterede i sidste weekend eller NMD XR1.

Hvad har Ultra Boost og Samba silhuetter til fælles? Bortset fra at begge er en adidas model, adidas ultra boost intet. Den nøgne x adidas Waves Pack består af en usandsynlig duo, men du har ikke lyst til at høre nogen klager fra mig. Når du er fan af den moderne teknologi fra adidas, eller hvis du vil holde den i old school, er der en sko til dig i dette kommende samarbejde. Sagt for at være en drop i begrænset udgave, bruger pakken en fed og levende Pastel Turkis farveway på begge modeller. Ultra Boost har en uld Primeknit øvre med tonal mesh på kraven og tungen.

Centreret omkring adidas Originals Stan Smith Mid, her adidas nmd r1 er et godt kig på Pharrell Williams x adidas Originals Jacquard Pack 2.0. Pharrell Williams x adidas Originals Jacquard Pack 2.0 bruger en jacquardkonstruktion på modellen s øvre inspireret af Pharrell s tripe the to world den berømte marche Saint Pierre stof butik. Den øverste består af luksuriøse europæiske stoffer for at give modellen et kig, vi aldrig har set før. Leveres i to forskellige udskrifter, modtager modellen inspiration fra to forskellige tidspunkter: luksusens fortid, historie og tradition og dagens sportslige, bymæssige energi. De to farveveje at vælge imellem omfatter et hvirvlende botanisk mønster på neutral Beige og en udsmykket paisley på lyse Jade Green.

Andre natable funktioner på skoen inkluderer perforeret adidas 3-strips branding, en tonal gummi ydersål til greb, et preget Pharrell Williams logo på hælen og et brugerdefineret Pharrell Williams grafisk design på sin fodseng. Priced at $ 220 vil Pharrell Williams x Adidas Originals Jacquard Pack 2.0 være tilgængelig den 10. december hos Adidas Originals og Billionaire Boys Club Flagskibsbutikker samt hos udvalgte detailpartnere verden over som No74 i Berlin og No42 i Paris. Inkluderer også i samling er Superstar Backpacks du ser adidas neo ovenfor individuelt prissat til $ 450.

Defineret af sin intrikate primeknit øvre, der bærer et særpræg mønster i hele grå accenter anvendes til sine snørebånd, syntetiske snøreapparater og mærkehæl for at yderligere detaljere sin profil, mens EVA indsatser ses på hælen. Endelig afslutter en skarp hvidstødsål enhed og alsidige gummi ydersål det slanke design. Vælg adidas forhandlere oversøiske har dette par Når det kommer til debut af adidas Harden Vol.1, var adidas alle sammen! Den første James Harden-underskrift med adidas lavede sin debut i går og i hele landet, hvor adidas holdt arrangementer, der fejrede og promoverede Harden Vol.1 (og tøjlinjen).

Scroll up


Visitors
0 Members and 2 Guests are online.

We welcome our newest member: Amy Bell
Board Statistics
The forum has 3185 topics and 3212 posts.