#1

laserpen Paarse

in Here is your first Forum Thu Apr 16, 2015 5:06 pm
by laserpen • 3 Posts

Tips:

◆ het niet bestraald op de laserstraal op het menselijk lichaam.
◆ gebruik in het geval van sterke laserpennen kopen apparaat, zorg ervoor dat je de bril mee te nemen.
◆ 1-2 uur om de batterij op te laden kan niet worden opgeladen lang om schade aan de accu te voorkomen te doen, dus als je getransporteerd en opgeslagen voor een lange tijd, verwijder de batterij.
◆ Omdat de laserstraal, bestaat het risico dat het niet direct in het oog en op het netvlies, dat niet rechtstreeks niet in de laserstraal naar de absolute, dat het niet uit.
◆ Bij het bedienen Ze vermijden elke interventie van de bundel uit een menselijk of dierlijk oog. De meest krachtige laser pointer is niet veilig voor de volksgezondheid! Over-the-counter slechts 18 jaar oud!
Bekend is, deed sterven laser pointer 200mW groene kleine straaldiameter hebben een hoge capaciteit en kan produceren. In verband met de DM inherente menselijke gevoeligheid voor groene kleur groene laserpen Paarse gecreëerd onze stervende krachtige helderste laserstralen, mensen ergens zien sterven kan. Deze straling hebben, zodat destructieve energie die ze deden allemaal voorwerpen die kunnen smelten blazen kan. ze stralen zichtbaar honderd kilometer. Uitzonderlijke prestaties, ultra-hoge energie-intensiteit en verreikende lichtbundel informatie is te vinden alleen in sci-fi films te zien.

Door de boven beschreven eigenschappen zijn groen laser pointer laser sterven favoriete astronomie planeet onderzoeken. Groene lasers kan worden gezien op het oppervlak van de geforschten Planeten REACH. Ze worden ook vaak gebruikt als afschrikmiddel in het leger.
Hoogtepunten van deze goede laser pointer 200mW Green:
● bestsellers van onze 200mW laser pointer met hoge prestaties en redelijke prijs
● Relatief kleine en stabiele laser groene, sterven bevorderlijk voor het branden van het gebruik
● Robuuste behuizing, bovenkant oxidatie, hoge druksterkte en slijtvastheid
● echte prestaties en kwaliteit 100%, korte levertijd naar Europa of de VS-opslag
Service en product ervaring oorlog Echt goed. Kreeg een bedankje van sterke laser via e-mail, aankoop met laser Sterke Customer kort na DM. Als voor de groene laser pointer, het is verbazingwekkend krachtig. Ik heb het rijdt op de chromen voordrager mijn laser pointer 200mW voor de nacht, en het verlichte straat Pretty sterven Net als een krachtige laser pointer waardigheid. Persoonlijk heb ik geen gebruik voor de geleverde header, maar het is iemand te vinden die er heel praktisch. In mijn poging om een ​​moeilijke loting op mijn batterij te voorkomen oorlog betekent dit een goede keuze. Ik denk eigenlijk kopen andere, over de voorzijde van de groene laser pointer, focus en neer met het doel ervan. Aan de achterzijde van de laserbundel.

Scroll up

#2

RE: laserpen Paarse

in Here is your first Forum Wed Nov 28, 2018 5:19 am
by TeresaCasas • 1 Post

Oh wow it was quite an amazing piece of work and I loved it. I had to write my lab report and it helped me quite a lot. The way you have presented the information has made it easier to understand, thanks!

Scroll up

#3

RE: laserpen Paarse

in Here is your first Forum Mon Apr 08, 2019 2:15 am
by davidjohn • 13 Posts

You finished a couple fine focuses there. I did an inquiry on the subject and discovered almost all persons will oblige with your online journal. bal bhavan public school mayur vihar

Scroll up


Visitors
0 Members and 3 Guests are online.

We welcome our newest member: Chloe Churchill
Board Statistics
The forum has 4187 topics and 4230 posts.