#1

laserpen 1mw

in Here is your first Forum Wed Apr 29, 2015 7:09 pm
by laserpen • 3 Posts

Laserpen winkel zijn zo wijd verspreid in vele toepassingen als gevolg van hun eigendom, zowel een doel en een enorme online. In een kwestie van science fiction, worden laserbehandelingen momenteel niet alleen in de wetenschap en de geneeskunde, maar de productie van verschillende producten voor het dagelijks leven. Ieder van ons gebruiken deze voor de supermarkt, omdat de Browse scanapparaten bestaan ​​van laser behandelingen, waar je moet kijken, de streepjescode symbolen in onze uitgaven. Semiconductor laserlamp behandelingen worden gebruikt als lezen en componeren bronnen binnen laser inkjet printer, compact disc fanatieke gamers en digitale video disc mensen. Het verlagen, lassen en run verbonden met geavanceerde voorraden zijn soms met de hulp van benzine lasers uitgevoerd die vaak wagen een heldere, scherpe, intense mild. En laser oplosbare glasvezel worden gebruikt om informatie over het internet wordt overgedragen.
Binnen Medical Industrial laserbehandelingen zijn, naast zweer dat gebruikt wordt chirurgie, kanker remedies gezichtsvermogen. Hoewel deze therapieën, ze fungeren als een nauwkeuriger scalpel, produceerde zeer kleine incisies bereikt is uitgelijnd. Deze verlagingen zijn gecoaguleerd en snel geproduceerd als gevolg van verbranding bewegen in de laserlicht. Terwijl schoonheidsbehandelingen worden gebruikt om krullend haar, tatoeages, en vele soorten van huidtinten te verwijderen.
Niettemin is in de wetenschap, waarbij laserbehandelingen hun eigen gezond werken met zoeken. sterke laserpen Paarse via spectroscopie van atomen standaard om met ingewikkelde bevindingen kwantumwetenschap worden laserbehandelingen gebruikt om materie te passen naast de eindresultaten beoordelen. In de regel van deze soort, evenals de gezondheidszorg, waar nodig laserlicht beschermbril moet worden gedragen om je ogen te beschermen met de laser. Ook bekend als laserlicht veiligheid omtrek of veiligheidsbril deze bril is nodig bij het beheren van laser behandelingen met educatieve lessen 3B en meer verbonden. Het uitvoeren van het gebied van optische stabiliteit, moet de werkelijke bril voor verschillende soorten worden opgepikt door de laserstraal, zodat u kunt voorkomen of zelfs dempen uitgang van de laser op de juiste golflengte array.
Als zodanig is de laserpen 1mw is niet groot, maar de energiedichtheid is hoog (vanwege het range is zeer klein, slechts een punt meestal) verzamelde korte tijd veel energie, kunnen ze worden gebruikt als wapens te begrijpen. Gestimuleerde emissie, die "gestimuleerde emissie" wordt genoemd? Het is gebaseerd op de grote wetenschapper Albert Einstein aan de hand in 1916 een voorstel voor een nieuwe reeks van theorieën. 2.4 technologie groene laser pointer bevat anti-interferentie voordelen transmissiesnelheid, de transmissie afstand en dus on.The theorie is dat de atomen in de samenstelling van het materiaal, zijn er verschillende aantallen deeltjes (elektronen) in de verschillende energieniveaus in de hoog niveau van deeltjes wordt opgewekt door een foton, vanaf een hoog energieniveau (overgang) om naar een laag niveau, dan zal het licht en excitatielicht van dezelfde aard uitstralen, en in bepaalde omstandigheden, de opkomst van een lage stimuleren - licht schittering van een fenomeen. Dit wordt "lichtversterking door gestimuleerde emissie van straling", gebaseerd op de laser. Er zijn vier belangrijkste kenmerken van de laser: laserlampje hoge helderheid, hoge directiviteit, hoge kleur en een hoge coherentie. De 2,4 GHz technologie groene laser pointer wordt veel momenteel in gebruik. Laser is op grote schaal gebruikt in de laserlassen, lasersnijden, laser boren (inclusief schuin gat, diverse gaten, gips gat geperforeerd filterpapier, geperforeerd staal, geperforeerd verpakken drukken, etc.), laserharden, laser toegepaste warmtebehandeling, laser-markering, glas graveren, Laser dermabrasie, laser lithografie, lasersysteem, film, laser film verwerking, laser pakketten, laser repareren van circuits, bedrading, lasertechnologie, laser reinigen.

10000mw nieuwste groene laser
Na 30 jaren van ontwikkeling, de laser is nu bijna alomtegenwoordig, is het gebruikt in het leven, alle aspecten van het onderzoek: De 2,4 GHz draadloze verbinding technologie kan overlopen naar de infrarode 200mW laser pointer te overwinnen. Laser acupunctuur, lasersnijden, lasersnijden, laserlassen, laser verharding, laser discs, laser afstandsmeter, laser gyroscoop, verticale laser, de laser scalpel, laser bommen, laser radar, laser guns, laserguns, in de nabije toekomst, de laser zeker verder verspreid. Andere kenmerken van de laser laser heeft vele functies: ten eerste, de blauwe laser pointer monochromatisch of enkele frequentie. Sommige lasers kunnen verschillende frequenties van de laser te produceren, maar deze lasers worden gescheiden, het gebruik separate.The is 2,4 GHz draadloze verbinding technologie helpt groene laser pointer te steken door obstructie. Ten tweede, de laser coherent licht. Coherent licht zal worden gekenmerkt door alle lichtgolven gesynchroniseerd, de volledige lichtstraal als een 'wave'. Wederom wordt de laser sterk geconcentreerd, wat betekent dat het verspreid gaan een lange weg te verschijnen of convergentie fenomeen. Laser (LASER) is 1.960 uitvinding van een lichtbron. LASER is het Engels woord "lichtversterking door gestimuleerde emissie", de afkorting. Er zijn veel lasers afmetingen zo groot als verschillende voetbalvelden, zo klein als een of gekookte rijst. Gaslaser met helium - neon laser of argon laser; Solid-state lasers met robijn laser; Halfgeleiderlasers met laser diodes, zoals cd-spelers, dvd-spelers en CD-ROM, op ​​één van die. Elke laser heeft laser gegenereerd zijn eigen unieke methode. De automatische codering technologie elimineert de wederzijdse invloed van aangrenzende 100mW laser pointer gebruikers. Lasertechnologie is het gebruik van laserbewerking techniek van de laserstraal staat met het materiaal eigenschappen van de grondstoffen (waaronder metalen en niet-metalen) voor het snijden, lassen, oppervlaktebehandeling, boren, micro-bewerking, en als lichtbron, zoals een objectherkenning techniek, de grootste van de traditionele toepassingen van laserbewerking techniek.
De laser pointer is onze heetste model van 200mW. Laser fijner dan de meeste laser pointers dezelfde uitgang, waardoor het gemakkelijker te verbranden. Met de tijd schakelaar en scherpstelring, kunt u licht een lichte wedstrijden, branden door plastic bandje! Dit design van het exterieur is erg populair in de markt van vandaag, behuizing van de kwaliteit vliegtuig aluminium, bovenkant oxidatie met geheel zwarte stijl, ziet er slim en voelt erg goed in de hand. Hoewel de groene laserstraal is dun, maar het is zeer licht en lange afstand. Deze laser pointer is goed voor noodsignaal, brandende gebruik, bergbeklimmen en avontuur, of gewoon voor laser hobbyisten.

Scroll up


Visitors
0 Members and 4 Guests are online.

We welcome our newest member: Chloe Churchill
Board Statistics
The forum has 4187 topics and 4230 posts.